"Blue" Diving Center

Learn To Dive...

   Centrul nostru de scuba-diving va ofera cursuri de scufundari pentru toate nivelele. Puteti face prima prima scufundare cu noi sau pentru a va certifica puteti alege un curs de scufundare acreditat international PADI. Cursurile noastre va dau posibilitatea de a va incepe "cariera" dumneavostra in scufundari. Bubble Maker - de la 8 ani sau Discover Scuba Diving - de la 10 ani. Ambele cursuri contin lectii de teorie de 30 de minute apoi imediat lectii practice de scufundari. Instructorii nostrii experimentati va vor insotii permanent si va vor indruma in minunata lume subacvatica. La final, participantii vor primii o diploma pentru programul pe care l-au urmat. Aceasta experienta va va ramane pentru totdeauna in mintea si memoria dumneavoastra.

   Facand deja acesti primi pasi in scufundari puteti continua, pentru a obtine un prim certificat de scufundare , cu cursul Scuba Diver (minim 2 zile) sau Cursul Open Water Diver - O.W.D (minim 4 zile). Cursurile includ atat lectii teoretice cat si practice . Veti obtine toate aptitidinile atat teoretice cat si practice si veti devein un scufundator licentiat si experimentat. La final veti lua cu voi certificatul PADI cel mai important certificat in scufundari si il veti putea folosi in cel putin alte 150 de tari din restul lumii.

   Pentru scufundatorii care sunt deja licentiati le oferim un program zilnic minunat cu scufundari de neuitat in diferite locuri. De asemeni organizam excursii de 2 sau 3 zile cu yahturi, pentru a trai aventura unei calatorii cu yachtul si a scufundarilor. Astfel veti descoperii cele mai frumoase locuri din nordul Greciei.

   Aveti de asemenea posibilitatea de a continua cursurile deja optinute pentru a deveni un Adventure Diver (minim 2 zile) sau un Advanced Open Water Diver - A.O.W.D (minim 3 zile). Aceste certificate va vor duce la un alt nivel al experientei de scufundator: Scufundari de noapte, EANX, (Nitrox) sau Scufundari la adancimi mari , si nu numai. De asemeni va oferim posibilitatea de a optine un certificat pentru Rescue Diver , program pentru Primul raspuns in caz de urgenta - E.F.R pentru a invata pasii in acordarea primului ajutor. De asemeni puteti continua cursurile pentru scufundari profesionale devenind un Dive Master sau Dive Instructor.

Nu asteptati mult, nu lasati aceasa unica experienta sa treaca pe langa voi...!!!

Veniti alaturi de noi sa traiti visul "Albastru"...!!!